logo
Cine vine la Forumul Mass-Media 2020? Despre modele eficiente de monetizare și alte tipuri de suplinire a bugetului redacției, cu Tea Tabagari din Georgia
2020-11-09 18:49:13

#ForumulMedia2020 / La unul din atelierele online din prima zi a Forumului Mass-Media 2020 se va vorbi despre modele eficiente de monetizare a conținuturilor mediatice și alte tipuri de suplinire a bugetului redacției. În calitate de expertă internațională va participa Tea Tabagari, traineră Media E-school South Caucasus (Georgia), Deutsche Welle Akademie. Forumul Mass-Media se desfășoară anual sub egida Consiliului de Presă și este finanțat de Fundația Soros-Moldova și alți donatori.

Tea Tabagari este una dintre formatoarele DW Akademie (Germania) la Media E-school South Caucasus din Tbilisi, Georgia. Ea are o experiență unică de 8 ani în vânzări și marketing digital în cea mai mare companie de presă independentă și în cea mai mare casă de vânzări digitale din Georgia. Tea va împărtăși cu participanții la Forumul Mass-Media 2020 câteva cazuri și modele inspiraționale de afaceri în media digitală, care generează profit.

Ca expertă națională la atelier va participa Irina Ghelbur, directoarea Interakt Media, expertă în PR și marketing. Irina va prezenta rezultatele unui mini-studiu despre practicile de monetizare a conținuturilor media din Republica Moldova.

Reamintim că Forumul Mass-Media 2020 se va desfășura la 24-25 noiembrie. Înregistrarea prealabilă obligatorie are loc pe pagina web www.mediaforum.md/event/2020 și este deschisă până la 16 noiembrie 2020 inclusiv. Pe aceeași pagină sunt publicate și actualizate agenda Forumului, lista speakerilor și a experților, studiile care vor prezentate, alte informaţii relevante. Lista participanților selectați va fi publicată cu cinci zile înainte de Forum. Limba de lucru a Forumului va fi limba română, cu traducerea simultană în/din limbile rusă și engleză a sesiunii de deschidere și a atelierelor cu experți străini.

Forumul Mass-Media este convocat anual de Consiliul de Presă în parteneriat cu Asociația Presei Independente (API), Centrul pentru Jurnalism Independent (CJI) și Asociația Presei Electronice APEL pentru a dezbate problemele comunității jurnalistice moldovenești, a identifica și a promova soluții pentru consolidarea independenței editoriale și a calității mass-media.

Desfăşurarea Forumului Mass-Media din Republica Moldova este finanţată de Fundaţia Soros-Moldova/Programul Mass-Media. Ediția 2020 a Forumului este co-finanţată de Fundația Friedrich Naumann pentru Libertate (Germania) și DW Akademie (Germania). Evenimentul este parte a proiectului „Presa în sprijinul democrației, incluziunii și responsabilității în Moldova” (MEDIA-M), finanțat de USAID, UK aid și implementat de Internews în Moldova, Centrul pentru Jurnalism Independent și Freedom House, care are ca scop promovarea dezvoltării mass-media independente și profesioniste, și crearea unui sector media mai rezistent la presiunile politice și economice. Acest eveniment este posibil inclusiv cu sprijinul Black Sea Trust for Regional Cooperation și al Fundației Friedrich Naumann pentru Europa de Sud-Est.

 

Inapoi

Noutăți recente

Sondaj

Poliția a publicat o secvență de 3,5 minute de la reconstituirea unui dublu omor, în care bănuitul povestește în detalii cum a comis crima. Multe instituții media au preluat ”filmul” integral.Au procedat corect sau au greșit?