logo
Conferința Internațională "Abordarea discursului de ură în mass-media: rolul autorităților de reglementare și a sistemului judiciar"
2018-11-07 21:55:23

În perioada 6-7 noiembrie 2018, Olga Manole, membră a Consiliului de Presă din Republica Moldova, a participat la Conferința Internațională "Abordarea discursului de ură în mass-media: rolul autorităților de reglementare și a sistemului judiciar". Evenimentul a fost organizat la Zagreb, Croația, de către Consiliul Europei, în partenerait cu Agenția Presei Electronice din Croația. 

La eveniment au participat peste 100 de delegați din 17 țări, reprezentanți ai autorităților de reglementare și autoreglementare a mass-media, organizații de media, reprezentanți ai sistemului judiciar, experți în domeniu etc. 

Una din sesiunile evenimentului a abordat rolul structurilor de autoreglementare mass-media în combatere a discursului de ură. 

https://www.coe.int/en/web/freedom-expression/-/conference-announcement-addressing-hate-speech-in-the-media-zagreb-6-7-november 

Inapoi

Noutăți recente

  • CONCURS DESCHIS DE ALEGERE A MEMBRILOR CONSILIULUI DE PRESĂ

    citeste mai mult
  • PREMIUL NAŢIONAL DE ETICĂ ŞI DEONTOLOGIE JURNALISTICĂ 2018 I-A FOST OFERIT ZIARULUI „SP” (BĂLȚI)

    citeste mai mult
  • Finaliştii concursului pentru Premiul naţional de etică şi deontologie jurnalistică 2018 sunt: Mold-street.md, Newsmaker.md, “СП” (Bălţi) și TVR Moldova

    citeste mai mult

Sondaj

Poliția a publicat o secvență de 3,5 minute de la reconstituirea dublului omor de la Soroca, în care bănuitul povestește în detalii cum a comis crima. Multe instituții media au preluat ”filmul” integral.Au procedat corect sau au greșit?