logo
MIERCURI, 21 FEBRUARIE 2024, VA AVEA LOC ȘEDINȚA CONSILIULUI DE PRESĂ
2024-02-20 12:04:26

Miercuri, 21 februarie 2024, cu începere de la ora 15.00, va avea loc şedinţa Consiliului de Presă din Republica Moldova.

Agenda şedinţei:  

1. Cu privire la plângerea portalului TV8.md împotriva portalului Pulsmedia.md.

2. Cu privire la demersul Centrului Național pentru Protecția Datelor cu Caracter Personal.

3. Cu privire la autosesizarea în cazul publicării unui articol cu informații neverificate despre urmările vaccinării (portalurile Pulsmedia.md și Știri.md).

4. Cu privire la plângerile ECOSEM GRUP SRL, a domnului Andrian Rucan și a domnului Gheorghi Rucan împotriva Jurnal.md și a jurnalistului Pavel Păduraru.

5. Diverse.

Ședința Consiliului de Presă va avea loc în format mixt, cu prezența părților și a altor persoane în regim online. Jurnaliștii care doresc să reflecte mersul ședinței pot solicita accesul la adresa electronică consiliuldepresa@gmail.com.

 

Inapoi

Noutăți recente

  • TERMEN EXTINS: CONCURS DESCHIS DE SELECTARE A MEMBRILOR CONSILIULUI DE EXPERȚI ȘI EXPERTE PENTRU PERIOADA MAI 2024 - APRILIE 2026

    citeste mai mult
  • JOI, 28 MARTIE 2024, VA AVEA LOC ȘEDINȚA CONSILIULUI DE PRESĂ

    citeste mai mult
  • REZOLUŢIA FORUMULUI MASS-MEDIA DIN REPUBLICA MOLDOVA 2023

    citeste mai mult

Sondaj

Poliția a publicat o secvență de 3,5 minute de la reconstituirea unui dublu omor, în care bănuitul povestește în detalii cum a comis crima. Multe instituții media au preluat ”filmul” integral.Au procedat corect sau au greșit?