logo
A fost ales preşedintele Consiliului de Presă din R. Moldova
2010-01-26 18:57:00

Ludmila Andronic, redactor-şef al revistei „Business class”, a fost aleasă în funcţia de preşedintă a Consiliului de Presă din Republica Moldova în cadrul primei şedinţe a Consiliului care a avut loc vineri, 22 ianuarie 2010.

În cadrul şedinţei, membrii Consiliului de Presă au examinat Regulamentul de activitate a Consiliului, inclusiv mecanismul de funcţionare, criteriile de acceptare şi modalitatea de examinare a litigiilor dintre publicaţii şi consumatorii de presă. Prin decizia unanimă a membrilor Consiliul de Presă din R. Moldova, în funcţia de preşedintă a Consililui a fost aleasă doamna Ludmila Andronic, redactor-şef al revistei economice „Business class”. Preşedinta Consiliului de Presă a mulţumit pentru încrederea acordată şi a chemat membrii Consiliului la conlucrare întru binele presei şi a consumatorilor de presă din Moldova.

La şedinţă a fost adoptată şi decizia privind asocierea Consiliului de Presă din Republica Moldova la Alianţa Europeană a Consiliilor de Presă Independente.

Inapoi

Noutăți recente

  • TERMEN EXTINS: CONCURS DESCHIS DE SELECTARE A MEMBRILOR CONSILIULUI DE EXPERȚI ȘI EXPERTE PENTRU PERIOADA MAI 2024 - APRILIE 2026

    citeste mai mult
  • JOI, 28 MARTIE 2024, VA AVEA LOC ȘEDINȚA CONSILIULUI DE PRESĂ

    citeste mai mult
  • MIERCURI, 21 FEBRUARIE 2024, VA AVEA LOC ȘEDINȚA CONSILIULUI DE PRESĂ

    citeste mai mult

Sondaj

Poliția a publicat o secvență de 3,5 minute de la reconstituirea unui dublu omor, în care bănuitul povestește în detalii cum a comis crima. Multe instituții media au preluat ”filmul” integral.Au procedat corect sau au greșit?